Què en pensaries? | Calabria 66


calabria66

Què en pensaries d’una persona que adquireix un compromís amb tu i després el trenca?
Què pensaries de qui diu que t’escolta i desprès et demostra que no ho fa?
Què en pensaries d’algú que primer et demana col·laboració i després no té en compte el teu esforç?
 
L’Ajuntament va comprar l’antic edifici de l’ONCE del carrer Calàbria per convertir-lo en centre d’equipaments pel barri. L’any passat l’Ajuntament va informar de quant espai es disposaria per equipaments de proximitat per al barri (entitats socials, educatives i artístiques). A partir d’aquí va néixer el projecte CALÀBRIA 66 (http://www.calabria66.net/), un projecte liderat per un grup de persones que tenen l’afany de crear un espai construït entre TOTS i per a TOTS. Van aconseguir que 20 entitats del barri ens asseguéssim a pensar i a treballar junts per tal de reflexionar què fer amb aquest espai.

La feina dirigida pel projecte Calàbria 66 ha complert amb els terminis i totes les exigències plantejades per l’Ajuntament. En una primera resposta, l’Ajuntament va reduir l’espai ofert a Calàbria 66. Tanmateix, aquesta postura es va reconsiderar en una segona reunió en la que va poder-se explicar amb detall el projecte.

Nosaltres som respectuosos i estem sempre disposats a treballar amb aquells que ens tracten com uns iguals. Volem confiar en que l’Ajuntament mostra sensibilitat al temps i treball fet per molts veïns i veïnes, valorant la seva tasca de construir ciutat dia a dia de manera solidària, en un moment en que la resposta des de l’Administració se veu limitada per la carència de recursos econòmics. 

De Veí a Veí fa vida en aquest barri i als seus membres ens agrada treballar voluntàriament en ell i per a ell. Això de ben segur que es pot fer extensiu a totes les entitats que participen del projecte. Estem convençuts que quan es parla de les necessitats socials i culturals del nostre barri, som els veïns i veïnes qui les coneixem millor que ningú. És per això que seguim creient en un espai Calàbria 66 que valori les necessitats dels veïns i les veïnes tant com valora les de l’Ajuntament. 

Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Difusió, Sant Antoni, serveis socials
One comment on “Què en pensaries? | Calabria 66
  1. Maite Mélich ha dit:

    Pensaría : Si se nos permite pensar colaborar trabajar . Diría los compromisos de las personas son aceptar a las personas tal como son , No renunciar en las batallas , conjugar no dar falsas expectativas sin perder la Meta,suma las cosa de la vida.
    El Mar esta hecho de pequeñas gotas y la Playa de laas fina Arena .
    Merces Gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: