Un any fent pinya!


cartell_gracies_pinya_A2.indd

CELEBREM UN ANY (I ESCAIG) FENT PINYA!

Benvolgut veïna o veí,

Moltes gràcies per ajudar-nos a arrelar i a créixer en aquest barri fent possible que ens ajudem i enriquim mútuament.

Aquesta ONG va començar fa poc més d’un any amb 4 gats. El nostre projecte era simplement una bonica idea que necessitava la participació dels veïns per fer-se realitat. Sempre vam confiar que això passaria… i així va ser. De mica en mica, més i més mans es van incorporar, i el somni que uns pocs van projectar un dia, avui s’ha materialitzat i ha esdevingut la creació de tots. Sense la teva ajuda, sense l’ajuda de tots vosaltres, tot plegat hauria estat impossible. Junts estem aconseguint fer una xarxa cada vegada més gran i segura on tots els veïns podem recolzar-nos en els moments de dificultats.

Esperem que hagis gaudit d’aquest trajecte tant com nosaltres, i desitgem sincerament que vulguis seguir cultivant aquest vincle en el futur.

Salvia

El rètol i l’escrit UN ANY FENT PINYA també s’ha fet arribar a les persones que participen en el nostre projecte acompanyat de caixetes amb llavors gentilesa de La Fageda. Són el símbol per nosaltres de com una petita i minúscula idea s’acaba transformant en una realitat amb una mica de voluntat. Esperem fer-les crèixer plegats!

Altres “llavors” també van ser lliurades el passat 11 de març coincidint amb la segona Assemblea General de l’ONG en el Racó de la Cultura (Viladomat, 75) on es van compartir els resultats visibles d’un intens any de treball d’ajuda entre veïns. Es van presentar els comptes (que en breu publicarem en aquest blog) i hem recarregat les piles per seguir recolzant-nos mútuament.

image (5)
image (4)
image (6)

Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Aniversari, Difusió, Sant Antoni, serveis socials
3 comments on “Un any fent pinya!
  1. Maite Melich ha dit:

    Merces Gracias Vecinos Amigos.

  2. […] gràcies a la col·laboració de molts de vosaltres, les superarem de llarg. Per això us demanem: no deixeu de fer pinya en aquest moviment de solidaritat veïnal! Entre tots […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: