Què fer amb un pernil sencer? (i altres bones idees)


Una veïna ens ha donat un pernil sencer. L’Aníbal, de Rebost i Celler l’ha desossat i envasat. Després es va a lliurar als veïns que atenem. Això és un exemple de com funciona la xarxa d’intel·ligència i empatia ciutadana que dia a dia anem teixint al barri. Moltíssimes gràcies a tots dos!!!

jamon

Aquest altre cas té tela solidària! Una senyora del barri requeria d’una cadira de rodes per poder sortir de casa. La nostra ONG li va proporcionar una i ens va comentar que tenia una gran quantitat d’una roba antiga de gran qualitat. L’Olga Campillño, que disposa d’una parada als Encants de roba, es va oferir a vendre-la. Aquesta setmana l’ha acabat de vendre treient un benefici de 200 euros que se li donaran a la senyora perque pugui afrontar alguns pagaments pendents. Moltes gràcies Olga!

L’Ignasi, veí del barri, ha llogat un local on ha trobat fils per fer punt, robes i fils per cosir i paper de regal antic que no interessaven al propietari. Han donat aquest material a la nostra ONG. Els fils per fer punt es faran arribar a l’Espai de Gent Gran per continuar teixint pels veïns i veïnes. Les robes i fils s’aprofitaran per fer roba amb la màquina de cosir que tenim a l’ONG. I el paper es vendrà per kilos i el benefici anirà a la compra de menjar fresc. Moltes gràcies!
hilos
Les nostres veïnes Silvia i Eva de la Clínica Dental Tentdencia ens han regalat un lot de productes d’higiene bucal.

En Josep Mª Conesa, Ferran Agüir i Enric Rodrigo ens han portat un donatiu de 380 kilos de plàtans i 150 kilos de taronges sobrants de la Marató de Barcelona en la qual, uns membres de la nostra ONG, hi van col·laborar. També agraïm el transport a l’Òscar!!! Aquesta fruita també es va repartir als veïns.
Marató

I com sempre comptem amb la provisió de verdures de l’hort de l’Espai Gran. Moltes gràcies!!!!
verdures huerto
Totes aquestes són històries de persones excepcionals que ens envolten. Moltes gràcies a tots i totes per enfortir la nostra xarxa de veïns!

CRIDA D’ÚLTIMA HORA
Necessitem un congelador vertical (nou o de segona mà) per recolzar el treball dels equips d’atenció directa a les famílies. Agraïm si sabeu o veieu algun que pugui ser-nos útil. Podeu contactar amb nosaltres:deveiavei@gmail.com

Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Sant Antoni, serveis socials, Xarxa veïns
One comment on “Què fer amb un pernil sencer? (i altres bones idees)
  1. Laia ha dit:

    Impressionant.Tant de bo a la meva ciutat tinguessim gent com vosaltres.Ànims i endavant!.Laia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: