Vivim en un gran barri! ;)


Alguns exemples de que un gran barri ho construeixen dia a dia els seus veïns:

Aquest mes hem viscut dues històries de suport entre veïns que atenem que enforteixen vincles veïnals (un dels objectius principals de la nostra ONG). Una mare amb dues filles havia de traslladar-se i no sabia com desmuntar la llitera. Vam comentar-ho amb un altre veí i va ajudar a fer aquesta tasca amb molt de gust. D’altra banda, s’ha tornat a donar el cas que uns veïns necessitavem l’ajut d’un lampista i un altre ha accedit a fer-los la reparació sense costos. Altres s’estan implicant en fer tasques de voluntariat en molts aspectes que van sorgint. Estem molt satisfets en aquesta mena d’intercanvis i aquesta xarxa que, mica en mica, es va creant. i és que estem convençuts que aquest és el camí per fer pinya!

I si parlem de xifres, dir-vos que de gener a abril hem rebut 5.534 kg de productes comptant alimentació seca, alimentació fresca, productes d’higiene i verdures de l’hort de l’espai de gent gran. No sabeu com estem de contents de poder compartir aquestes dades amb vosaltres. Molts segur que heu contribuit a aquestes xifres. Moltes gràcies!
bledes
La setmana passada es van exposar a l’Espai de Gent Gran les manualitats de cursos i tallers que es desenvolupen durant tot el curs. Entre elles, la roba per a nadons que haguem d’atendre confeccionada dins el taller de Ganxet i Mitja.
ganxet
De gener a abril teníem pressupostats 2.252 € en alimentació fresca a preu de cost. Gràcies a donacions en fresc tan sols ens ha costat la meitat. La nostra xarxa creix i s’alimenta gràcies al vostre compromís!

lotes A més dels lots com el de la foto a les famílies que atenem, durant el mes d’abril hem donat 366.8 kg d’aliments i productes d’higiene a les entitats del barri que donen alimentació seca als nostres veïns i veïnes. Aquest mes també hem lliurat 123 petits i grans objectes, a 15 persones. Des de roba de nadó o una canastreta fins a una cadira de rodes o un somier articulat que ens ens va donar la Maria que ja està al carrer Viladomat fent la vida més comfortable a un veí! Gràcies Maria!
somier cadira

Recordeu la iniciativa d’aprofitar el pa del Forn de Pa Belmonte per a famílies del barri? Doncs ja en porten repartides més de 2000 barres!pan

La família de la Carlota, la Carol i el Nacho ens han fet arribar un carretó de la compra perque l’utilitzi una família del barri. Uns altres veïns ens dut una motxil·la de nena responent a la crida que vam fer.

Uns treballadors d’una agència de notícies amb oficina al barri ens han portat un carretó solidari ple de productes! Des de l’AMPA de l’Escola Diputació ens han fet arribar un donatiu de més de 300 euros. És el que van recollir en una fira muntada a l’escola de tot a 1 euro! No és extraordinari? Moltíssimes gràcies per fer xarxa!

…………………….
Recordeu que encara estem buscant roba d’estiu de nen i nena de totes les edats en bon estat. Si en teniu, podeu dur-la a Confeccions Bernaus (Manso 48) en horari comercial.

Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Sant Antoni, serveis socials, Xarxa, Xarxa veïns
One comment on “Vivim en un gran barri! ;)
  1. Maite Melich ha dit:

    OK

    Enviado desde mi iPhone

    El 26/05/2013, a las 19:28, “De veí a veí barri Sant Antoni” escribió:

    > >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: