Hem tornat…i amb molta energía!


Després de la pausa d’estiu hem vingut amb tanta energia i ganes de seguir sumant, que no havíem tingut temps d’actualitzar el nostre blog.

Però no parem del tot a l’estiu i al setembre han estat tantes les petites i grans activitats que ens portarà un temps compartir-les!

02. Sharing

Després d’haver-li tret un gran rendiment que han compartit amb els veins, comencen els treballs per preparar altre cop l’hort de l’Espai de Gent Gran per a futures collites.
hort

Aquest estiu, des de De veí a veí, hem ajudat a trobar feina a una familia a la que atenem. Es va trobar feina pel pare, la mare i el fill. Fa tres dies el fill s’ha tornat a quedar sense feina. Gràcies a un acord amb Xarxantoni, el fill farà un curs d’ofimàtica mentres busca feina. Fins ara vivien tots tres en una habitació però, amb la nova situació, han pogut llogar un pis a baix cost.

Una anècdota que ens va arribar al cor i volem compartir amb vosaltres: la setmana passada un nen de 3 anys ens va lliurar personalment el seu cotxet perque altres nens del barri l’aprofitin. Acompanyat dels seus avis i pares és clar!

Una altra història emocionant: un senyor molt gran del barri ens va demanar què podia aportar. Li vam comentar que la llet sempre ens va bé i tot seguit va arribar al local amb 6 caixes de llet. Ens va dir que aniria portant més en la mesura de les seves possibilitats. Moltes gràcies per aportar el seu granet de sorra i fer del barri un lloc millor!

El 27 de setembre en Jordi Font, un dels nostres membres fundadors s’ha posat en la pell dels actors gravant l’espot publicitari del Cicle Músiques Sensibles al Gran Teatre del Liceu. Ho ha fet conjuntament amb alguns membres de cinc oenegés més que treballen diferents àmbits d’acció social a les quals es destinarà el 10% de la recaudació dels concerts. Segons el Jordi, ha estat una bonica experiència!
Jordi

El mateix dia, a la Casa Golferichs el Esteban i el César van organitzar un petit taller per recolzar el projecte col·lectiu “Calàbria 66″ i, al mateix temps, per discutir una sèrie d’eines que us siguin d´utilitat per a desenvolupar qualsevol tipus de projecte d’economia social. I encara que es va que es va anunciar una mica tard, però va ser molt profitós. Ho tornarem a repetir i esperem s’hi pugui apuntar més gent!
Golferichs_01

Golferichs_02

Una família del barri ens aporta cada mes un carro ple d’aliments. D’altra banda, dos dels notres carretons solidaris estan a escales del barri on els veïns els estan omplint. Moltes gràcies a tots/totes!
Però anem curts de llets i bolquers talla 5! Si t’animes a emportar-te un carretó solidari, només cal que contactis a dveiavei@gmail.es

I estigueu atents que aviat tindreu moltes notícies i oportunitas de i oportunitat d’anar-vos sumant al treball que estem realitzant a peu de barri….

I a més tindreu notícies d’aquesta nostra amiga…

antonia

Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Butlletí, Sant Antoni, serveis socials
One comment on “Hem tornat…i amb molta energía!
  1. Maite Mélich ha dit:

    Sois los mejores Gracias Adelante el Barri de San Antoni es el mejor
    Maite Melich

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: