El Cava Solidari 2013 ha arribat!


Aquest nadal tornen de nou al Barri de Sant Antoni un producte tradicional exclusiu i excepcional. Exclusiu perque només es troba a alguns comerços i té existències limitades. Excepcional perque té la capacitat de millorar la vida de les persones que tens a prop.

És el cava De Veí a Veí, que despertarà somriures entre els veïns del barri més que cap altre: la totalitat dels seus beneficis seran destinats a proveir de menjar fresc a veïns i veïnes que ho necessiten.  Actualment estem atenent a 25 famílies (al voltant de 100 persones) amb alimentació fresca i productes d’higiene. Això fa que ens gastem uns 1200€ al mes.

Perquè us feu una idea: cada ampolla suposarà un important complement alimentari de menjar fresc per a una persona durant quasi una setmana! És clar que això també es possible gràcies a la col·laboració dels comerciants del barri que ens fan importants descomptes.

Fruit de la col·laboració entre els Caves i Vins Jaume Creixell i l’ONG del barri De Veí a Veí, aquest nadal trobarem a Sant Antoni un cava que fa bombolles solidàries, que millora i alegra la vida dels veïns i que ens recorda que l’autèntic i més profund sentit d’aquestes festes es troba en el saber compartir amb la gent que estimem i la gent del nostre entorn la nostra abundància i felicitat.

Pots trobar el Cava Solidari en aquests establiments del barri!!

Agraïm el Màrius Hernández pel  brindis amb el nostre Cava per vosaltres 🙂

I tu per què brindes?  Si us animeu a fer el vostre brindis envieu-nos a aquest mail: brindis.devei@gmail.com i el penjarem encantats
Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Festes - cultura i participació -, Sant Antoni, serveis socials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: