Quines festes! Escudella, Cava Solidari, lots, els Reis Macos… i una sorpresa!


Estem molt emocionats i motivats pel gran acolliment que estan tenint les nostres campanyes nadalenques de suport als veïns!

ESCUDELLA SOLIDARIA
El dissabte, 14 de desembre, vam participar en la Escudella Solidària organitzada per cinquè any consecutiu per Sant Antoni Comerç. L’objectiu va ser realitzar una recollida d’aliments i tots els aliments i material que recollit es van lliurar a la nostra ONG perquè els fem arribar a les persones que atenem.
escudella2
Escudella

Moltes gràcies pel vostre suport!

ELS REIS MACOS
Estem molt contents amb l’èxit que està tenint la campanya dels Reis Macos. S’han desbordat les expectatives aconseguint tots els recursos necessaris. Així que hem ampliat la nostra proposta de 50 a 72 nens i nenes! (40 families) Aquest passat diumenge 15 de desembre, l’Eva Espuña, que ha liderat el projecte, explicava la campanya a RAC1 al programa La primera pedra 8.00, minut 20. El Mercat de Menjar Fresc de Sant Antoni va fer un donatiu de 300 euros pel projecte gràcies a les gestions de l’Enric Bernaus. Els Encants de Sant Antoni també han fet un donatiu de 300 euros pel projects. Gràcies al Toni Sánchez, podrem donar entrades gratuïtes a atraccions de la fira de Festa Major als nens i nenes seleccionats pel projecte Reis Macos de Sant Antoni.
Reis Macos

Per altra banda, l’Espai de Gent Gran ha fet una recollida de joguines noves que les farem arribar, mitjançant entitats del barri, a nens i nenes que no han pogut participar en el projecte Reis Macos de Sant Antoni. És una gran sort pel barri comptar amb vosaltres, gent gran!

CAVA SOLIDARI
Ja son vuit els establiments on es pot trobar el cava solidari. Ara també trobareu el nostre cava solidari al Cafè-Bar Merquén (Viladomat, 36) i al Bar Calders (Parlament, 25). Benvinguts a la nostra xarxa veïnal!
cava_escudella

Aquí pots veure els establiments on trobar el cava solidari.

A més pots trobar-nos en els encants del mercat de Sant Antoni en la parada 107. Mireu què bonica ha quedat la parada als encants. Hi faltes tu a la foto… però encara pots unir-te Vine’ns a veure o a ajudar-nos a cobrir torns a la parada! ENS FAN FALTA MANS!

Paradeta cava

A la nostra parada als encants s’han acostat famosos com L’Arcadi Oliveres, el Màrius Hernàndez, solidaris amb els nostres projectes i folosofia, per signar ampolles del nostre cava. Si te’n portes tres ampolles, una serà la signada per ells. Aquest divendres 20, cap a les 17 h. vindrà a la parada el Sergio González, ex-jugador de l’Espanyol i segon de la selecció catalana.

A.Oliveras_paradeta

I mes histories inspiradores: En Diego i uns amics ens van fer un donatiu de 160€. Les Germanes Auró ens han regalat un pernil, que demanarem ens el talli i envasi a la Alimentació Navarro.

LOTS DE NADAL
Aquest any s’arribará a 234 persons, 65 d’elles nens i nenes. Aquest es es lot tipus que s’acaba donant amb les aportacions de molts veïns com vosaltres, empreses del barri i la Fundación Creatia. La mara ha customizat un bloc i aix’ tots els voluntaris i usuaris dels lots poden deixar anotat les seves idees i emocions.

Lot

Lots_llibreta

I EL NOSTRE REGAL SORPRESA… UNA JOGUINA
Un jove dissenyador, una joguina infantil com projecte de final de carrera, gent jove amb moltes coses per aportar, però un mercat laboral no té lloc per a ells i elles… i gent del barri de Sant Antoni que es va plantejar fer realitat una idea.

Joguina

En breu ens compartirem el resultat de aquesta aventura!

Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Festes - cultura i participació -, Sant Antoni, serveis socials
One comment on “Quines festes! Escudella, Cava Solidari, lots, els Reis Macos… i una sorpresa!
  1. maitemelich ha dit:

    Gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: