Veines i veïns: Com han anat les Festes?


En la darrera junta de la associació hem fet el tancament dels Projectes de Festes i ara compartim els resultats amb tots vosaltres:

a.- LOTS: s’ han fet arribar a 169 persones adultes I 65 per a infants, un total doncs de 234 lots. Tot un èxit de col·laboració I solidaritat. Agraïm a tothom per l’entusiasme i en especial a la feina feta per tots els voluntaris i col·laboradors en la confecció dels lots.
Lot
b.- CAVA SOLIDARI: La campanya del cava solidari, ha estat un gran èxit i un gran esforç. S’ han venut 1545 botelles, amb un guany net d ‘uns tres mil i escaig euros. Benefici que està destinat al programa d’ alimentació fresca.
cava_escudella
c.- REIS MACOS: Ja tenim el vídeo de la campanya i farem el passi d’ estrena, el mateix dia de la propera assemblea. Els responsables de la campanya l’ Enric B. i en Màrius, properament fan la seva valoració interna, amb tots els voluntaris que van participar. És van cobrir totes les demandes i han sobrat uns mil i escaig d’ euros que serviran per la propera campanya de REIS Macos. Un part podria ser destinat a la confecció dels vestit dels patges i reis (Anna Bruguera), entre altres coses. S’ en parlarà en el seu moment. També va fer se una donació de joguines noves, a un barri de Gavà.
Reis Macos

També hem començat altres projectes nous:
a.- Beques menjador: Varem rebre una donació de diners, d’ una empresa que els estem fent servir en 2 beques de menjador, de l’ escola Ferran Sunyer.

b.- Joguina CREA.TU: Projecte conjunt amb l’ Associació de Veïns. S’està pendent d’una presentació a BTV. L’ Eduard segueix el muntatge de les joguines. A Cotxeres Borrell hi ha la possibilitat de fer un taller amb nens.

Esteu tots i totes convidats a la propera ASSEMBLEA GENERAL DE L’ ONG que serà el dimecres 19 de març, a les 20.30 del vespre al Racó de Cultura. Volem veure el màxim de col·laboradors i voluntaris de l’ ONG. A l’ acabar farem un brindis d’ agraïment per tota la feina feta. Properament rebreu la CONVOCATÒRIA.
Cava_DeVeiaVei

Quant a

ONG, del barride sant antoni dedicada a l' ajut de les persones amb necessitats bàsiques

Arxivat a Difusió, Nadal, Sant Antoni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: