Reis Macos de Sant Antoni

El projecte Reis Macos de Sant Antoni, impulsat per De veí a veí amb el suport de Serveis Socials de Sant Antoni i el SAC, pretén que cap nen de Sant Antoni es quedi sense joguines la nit més màgica de l’any.

Per a això, el 5 de gener al vespre, després de la Cavalcada, els Reis i Patges Macos de Sant Antoni van a portar els regals als nostres veïns i veïnes més menuts.

Els Reis Macos fan que aquests nens i nenes puguin gaudir de la festa més esperada de l’any del principi al final: fan la carta als reis i després esperen amb il·lusió que els portin la joguina que han demanat, com tots els altres petits veïns i veïnes del barri.

Els Reis Macos volen visitar com més nens millor. Però, com que les seves forces i el seu temps són limitats i no arriben a tot arreu, el 6 de gener, si hi ha prou material, es reparteixen joguines entre els altres infants del barri que també ho necessitin.

I perquè tot això sigui possible és important que tots els veïns de Sant Antoni col·laborem amb aquesta iniciativa de De veí a veí: cal que els Reis Macos arribin a totes les llars del barri que ho necessitin!

reis_macus-01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories
%d bloggers like this: